" />
Assortiment
Winkelwagen
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Wilt u meer informatie of mij persoonlijk spreken?
Belt u gerust.
06 - 12213948
of
055 - 5424360


Nieuwe klant Login

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Geurt Janssen Cateringservice

Deze zijn van toepassing op  al onze diensten.
Bezorging vindt plaats vanuit onze keuken in Apeldoorn.
Ontbijtjes, belegde broodjes en andere party`s binnen Apeldoorn worden kosteloos bezorgd, buiten Apeldoorn € 0.30 per gereden kilometer (heen en terug).
 
Wij bezorgen iedere dag tussen 08.00 en 21.00 uur, ook op zon- en feestdagen.
Genoemde bedragen staan voor één rit, dus als er een order staat voor meerdere ritten, worden meerdere ritten berekend.
Afhalen kan alleen in Apeldoorn, op een met ons afgesproken tijd.


Bestelling

Wij leveren vanaf 10 personen per gerecht/maaltijd/buffet, mits anders vermeld.


Toeslag

Bij bestelling op zondag en feestdagen berekenen wij momenteel geen toeslag.


BTW

Bedragen van food, non-food (verhuur) en beverage (dranken) zijn inclusief de BTW.
Bedragen van bediening en entertainment zijn inclusief BTW, deze zijn bij begeleiding van food en dranken zonder alcohol 6% en bij bediening van dranken met alcohol en klaar zetten hiervan 21%, de prijzen zijn incl. BTW ingevuld op de offerte en per consumptie/glas.
Bemiddelingskosten kunnen worden berekend voor onvoorziene kosten, en het verzorgen van eventueel extra  verzorgde verhuurartikelen.


Bediening

Wilt u bij het food (buffet, diner of hapjes) bediening, dan worden de bedragen verhoogd met € 25,00 inclusief de BTW per bedieningslid per uur, met een minimum van 2 uur (= € 50,00 incl. de BTW).


Verplichtingen huurder  - Aansprakelijkheid materialen

Indien u materialen bij ons huurt bent u in de tijd dat deze materialen bij u aanwezig zijn, daarvoor verantwoordelijk.
Bij uw opdracht wordt een embalage nota versterkt.
Bij breuk of vermissing brengen wij u de vervangingswaarde in rekening, of wij houden die waarde eventueel van het besproken borgbedrag af, als u dat betaald heeft.
Het borgbedrag kan de helft van uw offerte of rekening zijn. U gaat akkoord met de door ons samenwerkende partners en/of verhuurder, die ons aanvult bij onze diensten.
Indien u via ons bijvoorbeeld een tent huurt, bent u verantwoordelijk dat bij harde wind, storm of regen de zijkanten goed worden dichtgemaakt en dat de tent extra wordt vastgezet middels touwen in bijvoorbeeld de grond of aan een boom. Indien u niet zeker bent van de veiligheid, dient u ons de verhuurder te bellen, zodat wij u kunnen helpen met het goed vastzetten van de door u gehuurde tent.
U bent verplicht zich voor de materialen bij uw verzekeringsadviseur te laten verzekeren, vooral als de materialen een aantal dagen bij u aanwezig zijn.


Betalingen

Voor nieuwe relaties of bij een totaal verzorgde catering, of als u incidenteel bestelt, of u bestelt vlak voor de leverdatum, hebben wij graag het overeengekomen bedrag beschreven in de offerte, van tevoren overgemaakt.
Het overeengekomen bedrag moet uiterlijk 14 dagen vóór levering op onze rekening zijn bijgeschreven. Is dat niet gebeurd, brengt u de levering in gevaar.
Bij een dusdanig grote catering kunnen wij u verzoeken een bankgarantie af te geven, dit duurt bij uw bank gemiddeld 2 dagen.
Het restantbedrag wordt, indien bij een deelbetaling, bij levering á contant voldaan of binnen 8 dagen na levering per bank of giro.
Dranken gaan per consumptie en worden achteraf op nacalculatie berekent, u betaald enkel de genuttigde dranken.
Indien de betaling niet binnen de afgesproken termijn is ontvangen, wordt binnen 8 dagen een herinnering gestuurd.
Na 2 keer een herinnering te hebben gezonden verhogen we de factuur met € 25,00 voor administratiekosten.
U kunt ook van tevoren bij ons betalen vai de website of tijdens de levering (ook pin is mogelijk).
Wij accepteren geen creditcards.
Indien u contact betaald, zorgt u dan alstublieft dat u gepast betaalt, groot geld wisselen is vaak niet mogelijk. U krijgt als wij niet kunnen wisselen bij retour van de materialen het wisselgeld terug.
Bent u deze manier van betalen met ons overgekomen en u heeft toch geen geld in huis, dan kan het geld bij een bank in de buurt worden gepind, meerkosten tijd chauffeur bedragen minimaal € 15,00. Een 2e rit wordt extra berekend.
Voor vaste of regelmatige relaties hebben wij een betalingstermijn van 8 dagen na factuurdatum of levering.
Indien na 8 dagen geen algehele betaling is ontvangen, wordt u  € 25,00  administratiekosten berekend, daarna zal de factuur worden afgegeven aan een incassobureau, de eventuele buitengerechtelijke kosten worden bij u in rekening gebracht.


Annulering

Bij annulering door opdrachtgever binnen 48 uur (2 werkdagen) vóór levering, wordt 100% van het overgekomen bedrag berekend.
Bij annulering door opdrachtgever binnen 5 tot 2 werkdagen vóór levering wordt 50% van het overeengekomen bedrag berekend.


Overmacht

Er is sprake van overmacht, wanneer er bij ons stroomuitval, werkstakingen, defect aan de auto of via een ongeluk, onwel worden van de chauffeur, eventueel overlijden.


Uitsluiten Aansprakelijkheid

Behoudens opzet of grove schuld van de zijde van Geurt Janssen Catering is deze niet aansprakelijk voor enige vorm van gevolgschade, daaronder begrepen aanvullende vergoeding in welke vorm dan ook.


Vergoeding van indirecte schade of schade wegens gederfde omzet of wint

Geurt Janssen Catering is nimmer gehouden meer schade te vergoeden dan de schade welke door de aansprakelijkheid -verzekeraar wordt gedekt.
Indien de verzekering niet tot uitkering overgaat is Geurt Janssen Catering nimmer gehouden meer schade te vergoeden dan de waarde van de overeenkomst althans het factuurbedrag.
Indien op enig moment een beding in deze algemene voorwaarden mocht worden vernietigd, dan laat zulks de geldigheid van de overige voorwaarden in stand.

© 2015 | Geurt Janssen Cateringservice | Lupineweg 77 | 7325 AH Apeldoorn | info@catering-geurt.nl | KvK: 089117790 | BTW nummer: NL080135821B01
   
Goedendag Geachte bezoeker.
Fijn dat u mijn website bezoekt,een goede keuze.
Waarschijnlijk bent u weer terug van de vakantie?of hebt nog vakantie?
Het kan een moment zijn om nog even stil te staan bij deze mooie zomer, en kunt u zich richten op een barbecue met uw familie of misschien wel met uw buurt? Tip van mij is Barbecue pakket 1 voor uw buurtfeest
Wij hebben een mooi standaard vleespakket voor u. de prijs hiervan is €7.60 maar boven 10 personen ontvangt u direct een korting dan kost deze nog maar € 7,10 per persoon
Uw gasten kunnen gemiddeld 5 stukjs vlees nuttigen, we verdelen dit over 8 produksoorten die in het standaard assortiment zitten
Barbecue nodig? die kan apart worden besteld.
Geniet van de nazomer en onze vleessoorten


Winkelt u rustig verder in onze winkel