" />
Assortiment
Winkelwagen
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Wilt u meer informatie of mij persoonlijk spreken?
Belt u gerust.
06 - 12213948
of
055 - 5424360


Nieuwe klant Login

Zomer in Nederland

Het is weer zomer in Nederland.
We hebben er lang op moeten wachten,maar eindelijk zijn de heerlijke zonnestralen tot ons gekomen.
Ik merk aan mijzelf dat je weer fitter en met veel plezier weer naar buiten gaat.
De vogels fluiten op zijn best om half 7 s`morgens,dat wil niet zeggen dat je er dan zelf ook zo vroeg uit je bedje moet hoor.
Maar als je de ramen open hebt staan dan hoor je ze vast wel,de merel met zijn gezang en de koerende duiven.
Ik ben er dan juist uitgegaan om de eerste werkzaamheden in de keuken te bewerkstelligen.
De barbecueproducten worden mooi gesneden en heerlijk gemarineerd,en staan alweer klaar voor u als u dan later uw bedje uitrolt.uw bestelling al gedaan???
U vergeet toch niet uw ontbijtje te nuttigen?een goed begin van de dag is wel met een goede boterham met mooi beleg, en een kopje koffie/thee.
Wil je gezond beginnen maak dan eens een smoothie, heerlijk met banaan en mango of mooie aardbeien en frambozen.of bestel bij ons,zorgen wij dat er een kan tijdig met uw ontbijt wordt bezorgd. 
Ik bemerk dat er steeds meer mensen op de fiets hun vakantie vieren.een rondje Gelderland is toch heerlijk?Bent u op locatie en moet er nog gegeten worden?bestel dan tijdig doch minmaal 2 dagen van te voren een mooie groepsmaaltijd (als je met een groep/familie gaat)
Bent u al onderweg? of gaat u nu  op vakantie? wij wensen u een goede reis en geniet van uw vrije tijd.maar..............vergeet niet tijdig uw BBQ party te bestellen,evt. komen we het op uw vakantie adres afleveren,tenminste als u in de buurt bent,ook grotere afstanden is bespreekbaar hoor
Met vriendelijke groet Geurt

  Geurt Janssen         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
© 2015 | Geurt Janssen Cateringservice | Lupineweg 77 | 7325 AH Apeldoorn | info@catering-geurt.nl | KvK: 089117790 | BTW nummer: NL080135821B01
   

We zijn alweer een paar weken in het nieuwe jaar.
Op dit moment kunt u nog rustig een dikke jas aan,reden des te meer om even stil te staan bij ons Stamppotten en soepen en denkt  u ook aan de wintersoepen! Onze soepen zijn vers en huisgemaakt.
U kunt deze al vanaf 10 personen al  bestellen


Winkelt u rustig verder in onze winkel